Τέταρτος κόσμος

παίχτηκε

Aπό 10/11/2020 μέχρι 14/12/2020

Aπό το σαλόνι ενός σπιτιού στο κέντρο και ένα πατέρα που περιμένει τον γιό του, στο Πεδίον του Άρεως όπου μια πόρνη θυμάται, σκέφτεται και εκμυστηρεύεται κομμάτια της ζωής της και τέλος, δύο άντρες αναρωτιούνται αν είναι πραγματικά ελεύθεροι.

Συντελεστές

Κείμενα: Θοδωρής Τούμπανος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ντάσιος
Φωτογραφίες: Νικόλας Λουκιπούδης
Παραγωγή: Θεατρική ομάδα Νοκ-Άουτ (https://www.facebook.com/nokaout/)

Παίζουν (αλφαβητικά) οι ηθοποιοί: Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Στεφανία Καραγιάννη, Ηλίας Τσατσαρώνης, Γιάννης Ψάλτης

Μέρες και ώρες

Δευτέρα 21:00
Τρίτη 21:00

Περιγραφή της Παράστασης

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Αθήνα. Τρία διαφορετικά μονόπρακτα, διαφορετικές ζωές με κοινό παρανομαστή μια πόλη που δεν συγχωρεί το διαφορετικό.

Εργοστασιακοί ήχοι και προβλήματα στο “σύστημα”, εμπειρίες, καταστάσεις που βλέπουμε και κάνουμε ότι δεν τις βλέπουμε συνθέτουν το περιβάλλον.  Aπό το σαλόνι ενός σπιτιού στο κέντρο και ένα πατέρα που περιμένει τον γιό του, στο Πεδίον του Άρεως όπου μια πόρνη θυμάται, σκέφτεται και εκμυστηρεύεται κομμάτια της ζωής της και τέλος, δύο άντρες αναρωτιούνται αν είναι πραγματικά ελεύθεροι. Πράξεις που μας λύγισαν, αλλά και δικές μας πράξεις που λύγισαν άλλους.

Μια ιστορία για ανθρώπους  που βιώνουν βία στο δρόμο, στον έρωτα, στο σπίτι τους.

Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 10€
Απαραίτητη προκράτηση θέσεων στο τηλέφωνο: 210 3477677 και ηλεκτρονικά στο viva.gr

Το Θέατρο Eliart θα τηρήσει όλες τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε κατάλληλες και ελεγχόμενες συνθήκες ασφαλείας σε σχέση με τον COVID-19.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Μοιράστε το...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέατρο

Eliart

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 127, (Στάση μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ), Αθήνα Τηλ.: 210 34 77 677 (Κάθε μέρα 18.00-21.00 εκτός Δευτέρας) email: eliart@hotmail.gr

Ένας καινούριος χώρος «φύτρωσε» στo Βοτανικό, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 127. Το θέατρο ELIART. Το όνομα ELIART είναι εμπνευσμένο από την ελιά στο εξωτερικό του χώρου τέχνης. Εξάλλου, δεν υπάρχει αρχαίο θέατρο όπου να μην μνημονεύεται η «ασημόγλαυκη ελιά», το δέντρο της Θεάς Αθηνάς. Το θέατρο ELIART φιλοδοξεί να φιλοξενήσει νέους αλλά και γνωστούς καταξιωμένους καλλιτέχνες του θεάτρου, της μουσικής σκηνής, συγγραφείς και σκηνοθέτες, μέσα από θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις, προβολές ταινιών, παρουσιάσεις βιβλίων και να προσφέρει καινούργιες φρέσκες ιδέες στον χώρο της τέχνης, σε ένα ζεστό χώρο που φτιάχτηκε από ανθρώπους της τέχνης για την τέχνη. Το ELIART έχει σκοπό να αποτελέσει ένα χώρο συνάντησης Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, με στόχο την ανταλλαγή ιδεών και την παρουσίαση πρωτοποριακών προτάσεων σε ένα «ανήσυχο» φιλότεχνο κοινό και σε ένα κοινό που εκτιμά την τέχνη σε όλες τις μορφές και τις εκφάνσεις της. Το θέατρο ELIART άνοιξε αυλαία και σας περιμένει σε ένα καινούργιο, ζεστό χώρο όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας πριν ή μετά την παράσταση!