Καραγκιόζης του Τάσου Γεωργίου

Παρακολουθήστε την

Aπό 14/01/2018 μέχρι
Διάρκεια 90'

Ο πολυβραβευμένος καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Γεωργίου με τον θίασό του, ετοίμασε και παρουσιάζει μια σειρά παραστάσεων με ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Συντελεστές

Μέρες και ώρες

Κυριακή 12:00

Περιγραφή της Παράστασης

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Από τη Κυριακή 14 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, ο Καραγκιόζης, θα βρίσκεται στον κινηματογράφο STUDIO new star art cinema.

Ο πολυβραβευμένος καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Γεωργίου με τον θίασό του, ετοίμασε και παρουσιάζει μια σειρά παραστάσεων με ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Έτσι λοιπόν οι μικροί θεατές, μετά τη παράσταση, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις φιγούρες, να ακούσουν την ιστορία του θεάτρου σκιών και να φτιάξουν τη δική τους φιγούρα!

Τιμή εισιτηρίου: € 5
Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων: 211 011 0642, 6946744919
Mail: skiesgeorgiou@yahoo.gr
FACEBOOK: Θέατρο σκιών Γεωργίου

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Μοιράστε το...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Πρόσφατα Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέατρο

New Star Art cinema

Διεύθυνση: Σπάρτης & Σταυροπούλου 33 Πλ. Αμερικής Tηλέφωνο: 210 8220 008 email: newstarcine@gmail.com Η New Star αναλαμβάνει, σε πείσμα των καιρών, μια πρωτοβουλία να ξαναφέρει τη τέχνη στο επίκεντρο των γεγονότων, να ξανακάνει τη τέχνη καταλύτη δημιουργικότητας. Ανακαινίζοντας εκ βάθρων την Αλκυονίδα, αλλά και τον άλλο θρυλικό κινηματογράφο «Στούντιο», φιλοδοξεί να συμβάλει στην αναγέννηση όχι μόνο της παραμελημένης γειτονιάς του κέντρου αλλά και ολόκληρης της πόλης. Με μετακλήσεις ξένων καλλιτεχνών, με αφιερώματα σε δημιουργούς αλλά και εθνικές σχολές κινηματογράφου, διαλέξεις, σεμινάρια, εκδόσεις, παράλληλες δραστηριότητες, η Αλκυονίδα φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης πολιτισμών και προσώπων, κυψέλη γόνιμης δημιουργικότητας, παραγωγός νέων ιδεών και προτάσεων.

Τοποθεσία

Stavropoulou 35, Athina 112 52, Greece