Bach rides a Camel- A Musical Journey (Ο Μπαχ και η καμήλα του – Ένα μουσικό ταξίδι)

παίχτηκε

Aπό 19/04/2018 μέχρι 19/04/2018
Διάρκεια 45'

Ο Cameo είναι μία καμήλα με μαγικές δυνάμεις, που μπορεί να ταξιδέψει στο χώρο και στο χρόνο. Έτσι, με συνοδοιπόρο το διάσημο μουσικό Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ταξιδεύουν σε άλλους τόπους και εποχές, με σκοπό ο Μπαχ να γνωρίσει νέους πολιτισμούς και τις μουσικές τους.

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Maestra Wanzhe Zhang, Maestra Jean Y. Foo

Παίζουν οι ηθοποιοί: Yiting Wang, Yun Yao, Jenny Lin, Emily Chen, Annie Zhao, Aria Zhao

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Λαμπρινή Θάνου, Άντα Κουγιά

  • Θα υπάρχουν υπέρτιτλοι στην ελληνική γλώσσα
  • Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά 3-16 ετών

Μέρες και ώρες

Πέμπτη 18:00

Περιγραφή της Παράστασης

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Το θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ θα φιλοξενήσει για μία και μοναδική παράσταση, την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 το έργο «Bach rides a Camel- A Musical Journey» (Ο Μπαχ και η καμήλα του- Ένα μουσικό ταξίδι), μια συμπαραγωγή του Global Intercultural Performing Arts Cast (GIPAC) και του Θεάτρου ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ, Ένα θέατρο για παιδιά.

Το GIPAC, το οποίο εδρεύει στην Αμερική, ασχολείται με την εκπαίδευση νέων παιδιών και εφήβων, ενώ το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ έχει ενεργή παρουσία στο παιδικό θέατρο τα τελευταία 33 χρόνια, με συμμετοχή και σε φεστιβάλ του εξωτερικού.

Πριν την παγκόσμια περιοδεία του έργου για το 2018, «Ο Μπαχ και η καμήλα του-Ένα μουσικό ταξίδι» θα κάνει μία στάση στην Αθήνα και θα παρουσιαστεί δωρεάν για όλους.

Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι παιδιά από Αμερική και Κίνα, με υψηλό επίπεδο σπουδών πάνω στην μουσική.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Ο Cameo είναι μία καμήλα με μαγικές δυνάμεις, που μπορεί να ταξιδέψει στο χώρο και στο χρόνο. Έτσι, με συνοδοιπόρο το διάσημο μουσικό Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ταξιδεύουν σε άλλους τόπους και εποχές, με σκοπό ο Μπαχ να γνωρίσει νέους πολιτισμούς και τις μουσικές τους.

Η παράσταση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να δούμε παιδιά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και ηθοποιούς από την Ελλάδα στη σκηνή του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ οι οποίοι, τραγουδώντας, χορεύοντας, και παίζοντας, «πραγματοποιούν» το ταξίδι του Johann Sebastian Bach μέσα από το χρόνο και τις ηπείρους.

Εμπνευσμένη από το βιβλίο του Jean Y. Foo, παγκοσμίου φήμης συνθέτη και ηθοποιού, και με σκηνοθέτη την Wanzhe Zhang με τη δημιουργική της ομάδα, σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική, υλικοτεχνική και δημιουργική υποστήριξη του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ και του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, θα παρακολουθήσετε μια χαρούμενη περιπέτεια μουσικού θεάτρου, μέσω της οποίας θα γνωρίσουμε την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.

Ο κεντρικός πυρήνας του έργου αφορά στις προκλήσεις της ζωής, οι οποίες είναι, τελικά, ευκαιρίες για να βγεις μέσα από τις δυσκολίες δυνατότερος, με μεγαλύτερη σοφία και νέες αξίες και δυνατότητες.

«Πάντα μία ήττα, μπορεί να μετατραπεί σε νίκη»

Κάθε παραγωγή είναι μοναδικά διαφορετική, καθώς οι περιπέτειες των Bach και Cameo είναι γραμμένες με βάση την πολιτιστική κληρονομιά, το πολιτισμικό υπόβαθρο, τις καλλιτεχνικές δεξιότητες του cast που συμμετέχει στο show. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Μπαχ θα γνωρίσει, εκτός από άλλους πολιτισμούς, μουσικές της Ελλάδας (Μάνο Χατζηδάκη, Μίκη Θεοδωράκη κ.α.), ενώ θα συναντήσει και

GIPAC: Το Global Cast Intercapital Performing Arts Cast (GIPAC) με επικεφαλής τους καλλιτεχνικούς διευθυντές – Maestra Wanzhe Zhang και Maestra JeanY. Foo – φέρνει σε επαφή ένα παγκόσμιο δίκτυο εξαιρετικά καταξιωμένων εκπαιδευτών τέχνης και θεσμικών εταίρων για τη δημιουργία μιας διεθνούς πλατφόρμας για μουσική υψηλής απόδοσης και σπουδαστές τέχνης για να εκπαιδεύσουν και να συμμετάσχουν σε επαγγελματικές συναυλίες και masterclasses σε διακεκριμένους χώρους επιδόσεων σε όλο τον κόσμο. Τα δυναμικά προγράμματα της GIPAC επικεντρώνονται σε εκπαιδευτικές εκδρομές, περιηγήσεις συναυλιών, εκδρομές masterclass, πολιτιστικές ανταλλαγές και καλοκαιρινά φεστιβάλ. Το GIPAC είναι ανοικτό τόσο για τους ερμηνευτές όσο και για τους θεατές να εγγραφούν σε διαφορετικούς ρόλους. Οι ερμηνευτές της GIPAC αποκτούν πρώιμη επιτυχία στην οικοδόμηση του χαρτοφυλακίου τους για να προετοιμαστούν για επαγγελματική σταδιοδρομία. Το κοινό της GIPAC απολαμβάνει τις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές πτυχές των περιηγήσεων και των προγραμμάτων που υπογράφουν. Η GIPAC πραγματοποιεί περιοδείες και συναυλίες στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

www.gipac.info

 Είσοδος δωρεάν
Κρατήσεις θέσεων: 2108656004, 2108679535 
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Μοιράστε το...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέατρο

ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

Διεύθυνση: Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, Κυψέλη Τηλ.: 210 8656004

Είναι ένα θέατρο που με την συστηματική δουλειά και παρουσία του επιβλήθηκε στο Ελληνικό θεατρικό τοπίο, όχι μόνο της Αθήνας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος. Με συνεχείς παραγωγές, με διαφορετικές εκδηλώσεις έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να επιβληθεί και να γίνει σημείο αναφοράς για ένα πολυπληθές κοινό από διαφορετικές ηλικίες και στρώματα. Το ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ είναι ένας πολιτιστικός οργανισμός που εκπέμπει ένα έντονο και σημαντικό πολιτιστικό-θεατρικό σήμα. Μέσα σε ένα κοινωνικό «γίγνεσθαι» αρκετά ρευστό το θέατρο μας είναι ένας από τους πιο ζωντανούς θεατρικούς καλλιτεχνικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς της χώρας μας. Είναι ένας πνευματικός χώρος που: • Παράγει πολιτιστικά γεγονότα καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου και σε πολλούς τομείς του πνεύματος και της τέχνης. • Που συγκεντρώνει πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες του θεάτρου (και όχι μόνο) που μέσα από τις σκηνές και δραστηριότητες του εκφράζονται. • Που δεν παράγει την μια παράσταση πίσω από την άλλη αλλά δημιουργεί σημαίνοντα πολιτιστικά γεγονότα.

Τοποθεσία

θέατρο τόπου αλλού