Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα

παίχτηκε

Aπό 07/12/2017 μέχρι 15/02/2018
Διάρκεια 60'

Η τυραννική στάση μιας χήρας μητέρας προς τις κόρες της σε ένα συντηρητικό και ανδροκρατούμενο κόσμο.

Συντελεστές

Συγγραφέας: Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα
Σκηνοθεσία, επιμέλεια κειμένου, σκηνικά – κοστούμια: η ομάδα Burn project
Μουσική: Encardia, Μιχάλης Κόλλιας

Παίζουν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Χριστίνα Ελευθεριάδου, Εβίνα Λεχουρίτη, Μαρία Μαραγκουδάκη, Αντιγόνη Παπαδάκου, Ελένη Στρατόγλου, Μαρία Χαριτοπούλου

 

Μέρες και ώρες

Πέμπτη 21:00

Περιγραφή της Παράστασης

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Παράταση παραστάσεων λόγω επιτυχίας!

Η δοκιμασία των ανθρώπινων ορίων από τη στέρηση της ελευθερίας. Η τυραννική στάση μιας χήρας μητέρας προς τις κόρες της σε ένα συντηρητικό και ανδροκρατούμενο κόσμο.

Το έργο περιγράφει τα γεγονότα κατά την περίοδο πένθους σε ένα σπίτι στην Ανδαλουσία, όπου η Μπερνάρντα Άλμπα κατέχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω στις κόρες της: Ανγκούστιας, Μαγδαλένα, Μαρτίριο και Αδέλα. Στο σπίτι ζει επίσης η Πόνθια που είναι η κληρονόμος του σπιτιού. Μετά το θάνατο του δεύτερου συζύγου της η Μπερνάρντα Άλμπα γίνεται τυραννική με τις κόρες της, που σπάνια είχαν οποιαδήποτε επαφή με το άλλο φύλλο. Επιβάλλει πένθος 8 χρόνων και τον εγκλεισμό τους μέσα στο σπίτι.

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 8 €
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6983189575 & 6978189909

 

Χορηγός Επικοινωνίας: Passion theater – Πάθος για θέατρο

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Μοιράστε το...Share on Facebook102Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέατρο

Παραμυθίας

Διεύθυνση: Μύκαλης και Παραμυθίας 27, Κεραμεικός, Αθήνα Τηλ.: 210 3457904 email: theaterparamithias@gmail.com To Θέατρο Παραμυθίας (Αλμπέρτα Τσοπανάκη) ιδρύθηκε το 1996 από τη συγγραφέα, σκηνοθέτη, ηθοποιό Αλμπέρτα Τσοπανάκη και είναι η πρώτη πειραματική σκηνή που δημιουργήθηκε στον Κεραμεικό και στις γύρω από αυτόν συνοικίες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής. Με σκεπτικό να συνεργάζεται και να φιλοξενεί κυρίως νέες θεατρικές ομάδες που πειραματίζονται στο σύγχρονο, κλασσικό και πειραματικό θέατρο. Από το 1996 έως σήμερα έχουν φιλοξενηθεί δεκάδες νέες θεατρικές ομάδες που πολλές από αυτές ξεχώρισαν, διακρίθηκαν και καθιερώθηκαν στον θεατρικό χώρο καθώς και διάσημοι δημιουργοί σκηνοθέτες, συγγραφείς, ηθοποιοί, σκηνογράφοι, μουσικοί που έχουν συμβάλλει στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της σημερινής Ελλάδας.

Τοποθεσία

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, Παραμυθιάς, Αθήνα, Ελλάδα