Τάματα ΙΙ

παίχτηκε

Aπό 21/09/2017 μέχρι 21/09/2017

Site - specific Διαδραστική Εγκατάσταση Επαυξημένης Πραγματικότητας, η οποία μετατρέπει γράμματα σε στίχους και στίχους σε ποιήματα χρησιμοποιώντας ετερόκλητα υλικά όπως μαλλί, ύφασμα, μελάνι, χαρτί και new media (smartphones).

Συντελεστές

Μέρες και ώρες

Πέμπτη 19:00

Περιγραφή της Παράστασης

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

To Φεστιβάλ «Αναλόγιο 2017» διευρύνει το πρόγραμμά του και ανοίγεται σε νέα μέσα αφήγησης και δημιουργίας. Προεκτείνοντας την περυσινή περφόρμανς από το the milena project, στη φετινή διοργάνωση πάει ένα βήμα πιο πέρα και συστήνει στο κοινό τα Τάματα ΙΙ της Αλίκης Αρναούτη.

Πρόκειται για Site – specific Διαδραστική Εγκατάσταση Επαυξημένης Πραγματικότητας, η οποία μετατρέπει γράμματα σε στίχους και στίχους σε ποιήματα χρησιμοποιώντας ετερόκλητα υλικά όπως μαλλί, ύφασμα, μελάνι, χαρτί και new media (smartphones). Η εγκατάσταση θα ξεκινά και θα καταλήγει στο Θέατρο Τέχνης οδού Φρυνίχου. Οι συμμετέχοντες-θεατές θα διασχίσουν τις οδούς Φρυνίχου, Λυσικράτους, Βύρωνος και Διονυσίου Αρεοπαγίτου ακολουθώντας ένα κόκκινο νήμα και αναζητώντας και συλλέγοντας σε όλη τη διαδρομή, ΤΑΜΑΤΑ – Γράμματα, δεμένα πάνω στο νήμα.

Μόλις επιστρέψουν στο Θέατρο Τέχνης, οι συμμετέχοντες θα δώσουν ζωή στα ΤΑΜΑΤΑΓράμματα, μέσω προγράμματος επαυξημένης πραγματικότητας, ειδικά σχεδιασμένο για τη διοργάνωση. Τα γράμματα θα μετατραπούν σε στίχους οι οποίοι, προ-ηχογραφημένοι, θα ακουστούν στον χώρο μέσα από τις συσκευές τους. Συμμετέχοντες και Θεατές θα προ(σ)κληθούν να ανα-συνθέσουν τα ποιήματα και να δημιουργήσουν και δικά τους. Μια καινοτόμος και ελκυστική δράση για το κοινό, καθώς συστήνει ένα σύγχρονο εργαλείο προσέγγισης της Τέχνης. Για την απλή παρακολούθηση δεν απαιτείται η χρήση smartphone. 

Tιμή εισιτηρίου: 7 € (γενική είσοδος), 10 € (για 2 έργα), 14 € (για 3 έργα), 5 € (για ανέργους, ΑΜΕΑ).
Ισχύουν ειδικές προσφορές για: Ομαδικά εισιτήρια, Ημερήσια εισιτήρια, Όλο το πρόγραμμα των παραστάσεων.

Χώρος: Θέατρο Τέχνης – Σκηνή Φρυνίχου, Φρυνίχου 14, Πλάκα, τηλ. 210 32 22 464 / Μετρό, Σταθμός Ακρόπολη.
Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα και οπτικό υλικό στα: www.analogiofestival.org και analogiofestival

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Μοιράστε το...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέατρο

Τέχνης Καρόλου Κουν (Φρυνίχου)

Διεύθυνση: Φρυνίχου 14, Πλάκα Τηλέφωνα ταμείου: 2103222464 & 2103236732

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ιδρύθηκε το 1942 και έχει θέσει ως στόχους του την ανάδειξη και καθιέρωση νέων ελλήνων συγγραφέων, τη δημιουργία «Σχολής» με δικό της «ύφος» για την κατάκτηση της θεατρικής τέχνης, τη γνωριμία και συνεπώς την επικοινωνία του ελληνικού κοινού με τους μεγάλους ξένους κλασικούς και σύγχρονους συγγραφείς, την ερμηνεία του Αρχαίου Δράματος και, από τότε μέχρι σήμερα, υπηρετεί και πραγματώνει αδιάλειπτα τους αρχικούς στόχους του.

Τίτλος και πεμπτουσία του : ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ Ιδρυτής του: ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ Στίγμα του: Θέατρο συνόλου, κοινής θεατρικής παιδείας, κοινών καλλιτεχνικών επιδιώξεων.

Τοποθεσία

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ «ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ», Φρυνίχου, Αθήνα, Ελλάδα