Παραμύθι χωρίς όνομα

Παρακολουθήστε την

Aπό μέχρι

Ο βασιλιάς Αστόχαστος μαζί με την γυναικά του βασίλισσα Παλάβω, τις βασιλοπούλες κόρες του Ζηλιώ και Πικρόχολη και τους υπασπιστές του, μετά από κακούς χειρισμούς και άσκοπη σπατάλη του πλούτου της χώρας την πτωχεύουν, το βασίλειο των μοιρολατρών πέφτει έξω και η χώρα καταδικάζεται σε πείνα και επαιτεία. Τότε το βασιλόπουλο με σύμμαχο του την αδερφή του Ρηνούλα (παιδιά του αστόχαστου και της Παλάβως) αναλαμβάνει να αναδιοργανώσει το κράτος από την αρχή και προτείνει σε όλους τους πολίτες να δουλέψουν με εντιμότητα προκειμένου να βγουν από το αδιέξοδο. Πράγματι όλα αλλάζουν. Η Πηνελόπη Δέλτα επίκαιρη όσο ποτέ μας ταξιδεύει μακριά μέσα από το αριστουργηματικό της «παραμύθι χωρίς όνομα»

Συντελεστές

Παίζουν οι ηθοποιοί:Γιώργος Αντωνόπουλος,Εύη Βασιλάκου,Ευγενία Βησσαρίου,Μαριλένα Γεραλή,Δανάη  Μιχοπούλου,Άκης Συνετός,Γιάννης Τσούτσιας

Πρωτότυπη μουσική-κιθάρα: Γιώργος Αντωνόπουλος
Σκηνικά – φωτιστικοί σχεδιασμοί: Τάκης Μελίδης
Υπεύθυνη τύπου: Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου
Θεατρική απόδοση – σκηνοθεσία: Αλμπέρτα Τσοπανάκη
Κρουστα: Νίκος Τουλιάτος

Μέρες και ώρες

Περιγραφή της Παράστασης

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Το πρώτο πανελλήνιο φεστιβάλ παραμυθιού πραγματοποιεί υπό την αιγίδα της UNESCO το ανέβασμα της μουσικοθεατρικής παράστασης του έργου της Πηνελόπης Δέλτα:«ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ»

Λίγα λογία για το έργο:

Ο βασιλιάς Αστόχαστος μαζί με την γυναικά του βασίλισσα Παλάβω, τις βασιλοπούλες κόρες του Ζηλιώ και Πικρόχολη και τους υπασπιστές του, μετά από κακούς χειρισμούς και άσκοπη σπατάλη του πλούτου της χώρας την πτωχεύουν, το βασίλειο των μοιρολατρών πέφτει έξω και η χώρα καταδικάζεται σε πείνα και επαιτεία. Τότε το βασιλόπουλο με σύμμαχο του την αδερφή του Ρηνούλα (παιδιά του αστόχαστου και της Παλάβως) αναλαμβάνει να αναδιοργανώσει το κράτος  από την αρχή και προτείνει σε όλους τους πολίτες να δουλέψουν με εντιμότητα προκειμένου να βγουν από το αδιέξοδο. Πράγματι όλα αλλάζουν. Η Πηνελόπη Δέλτα επίκαιρη όσο ποτέ μας ταξιδεύει μακριά μέσα από το αριστουργηματικό της «παραμύθι χωρίς όνομα»

Και…λίγα λόγια από την ομάδα μας:

Το θέατρο παραμυθίας πραγματοποιεί το ανέβασμα της παράστασής με τη μορφή μιούζικαλ. Στόχος μας και δέσμευση μας είναι να κρατήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, χώρο, και φυσικά πολύ τραγούδι.

Το βασιλόπουλο της παράστασής μας λέει χαρακτηριστικά πως «μόνο ενωμένοι θα πάμε παρακάτω». Εμείς το πιστευουμε το στηρίζουμε και θέλουμε να το μεταλαμπαδεύσουμε στην νέα γενιά που έρχεται.

Μέρος των εισιτήριων της παράστασης μας θα δοθεί στο ίδρυμα «Η καρδιά του παιδιού»

Παραστάσεις θα δοθούν δωρεάν σε ιδρύματα που νοσηλεύουν παιδιά με προβλήματα υγείας που τους στερούν την ικανότητα μετάβασης στο θέατρο.

 Η παράσταση πραγματοποιείται στο θέατρο «Παραμυθίας» μόνο για οργανωμένες παραστάσεις
Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση μας στην σελίδα μας στο Facebook «παραμύθι χωρίς όνομα»
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936558646 (Γεράσιμος  Σπαθής) 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Μοιράστε το...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέατρο

Παραμυθίας

Διεύθυνση: Μύκαλης και Παραμυθίας 27, Κεραμεικός, Αθήνα Τηλ.: 210 3457904 email: theaterparamithias@gmail.com To Θέατρο Παραμυθίας (Αλμπέρτα Τσοπανάκη) ιδρύθηκε το 1996 από τη συγγραφέα, σκηνοθέτη, ηθοποιό Αλμπέρτα Τσοπανάκη και είναι η πρώτη πειραματική σκηνή που δημιουργήθηκε στον Κεραμεικό και στις γύρω από αυτόν συνοικίες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής. Με σκεπτικό να συνεργάζεται και να φιλοξενεί κυρίως νέες θεατρικές ομάδες που πειραματίζονται στο σύγχρονο, κλασσικό και πειραματικό θέατρο. Από το 1996 έως σήμερα έχουν φιλοξενηθεί δεκάδες νέες θεατρικές ομάδες που πολλές από αυτές ξεχώρισαν, διακρίθηκαν και καθιερώθηκαν στον θεατρικό χώρο καθώς και διάσημοι δημιουργοί σκηνοθέτες, συγγραφείς, ηθοποιοί, σκηνογράφοι, μουσικοί που έχουν συμβάλλει στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της σημερινής Ελλάδας.