Ο μάγος Ελοχίμ

παίχτηκε

Aπό 03/02/2019 μέχρι 03/02/2019

ο ταχυδακτυλουργός Ελοχιμ ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τη τέχνη της ταχυδακτυλουργίας με επιτυχημένη παρουσία τόσο στον χώρο των πολιτιστικών και εορταστικών εκδηλώσεων όσο και στον χώρο του θεάτρου.

Συντελεστές

Μέρες και ώρες

Κυριακή 12:00

Περιγραφή της Παράστασης

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
O ταλαντούχος μάγος Ελοχίμ επιστρέφει στο ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΡΟΣ την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι. Με μια διαδραστική παιδική παράσταση. Που στόχο έχει να σας καθηλώσει και αυτή τη φορά!
Η παράσταση είναι με ελεύθερη είσοδο  για όλους,μικρούς και μεγάλους (Με ελεύθερη προαιρετική συνεισφορά στο τέλος για όσους επιθυμούν)
Μία παράσταση για να διασκεδάσει όλη η οικογένεια και να γευτεί τη Μαγεία.Ο εφευρετικός μάγος Ελοχίμ θα εντυπωσιάσει τους μικρούς του φίλους σε ένα ρεσιτάλ μαγείας με εντυπωσιακά κόλπα, χιούμορ και αστείρευτη φαντασία. Το διαδραστικό κομμάτι δεν λείπει ούτε από αυτή τη παράσταση αφού τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε κάποια από τα μαγικά κόλπα. Με όπλο την εντυπωσιακή του δεξιοτεχνία, τη μοναδική του θεατρικότητα, αλλά και την ουσιαστική επικοινωνία που έχει αναπτύξει με το κοινό ο μάγος Ελοχίμ έχει σκοπό να μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων.
Μια παράσταση φτιαγμένη με πολύ σεβασμό και αγάπη για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους που δεν παύει ούτε λεπτό να διεκδικεί το ασυμβίβαστο και το αδύνατο.
Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση διάρκειας 1 ώρας η οποία απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. Πρωταγωνιστής της είναι ο ταχυδακτυλουργός Ελοχιμ ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τη τέχνη της ταχυδακτυλουργίας με επιτυχημένη παρουσία τόσο στον χώρο των πολιτιστικών και εορταστικών εκδηλώσεων όσο και στον χώρο του θεάτρου.
Η συγκεκριμένη παράσταση έχει ήδη παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλούς χώρους και περιοχές της Ελλάδας. Το πρόγραμμα της παράστασης αποτελείται από δύο μέρη τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με σκηνοθετικά τεχνάσματα. Το πρώτο μέρος είναι το μουσικοθεατρικό όπου εμφανίζεται ο περιπλανώμενος μάγος στη σκηνή κουβαλώντας δύο σάκους μέσα από τους οποίους παρουσιάζει τα εντυπωσιακά μαγικά του κόλπα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μέρους ακούγεται επιλεγμένη μουσική που προσθέτει δράση, αγωνία και μυστήριο για κάθε μαγικό που ακολουθεί. Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει την ενεργή συμμετοχή των παιδιών τα οποία ανεβαίνουν στη σκηνή και γίνονται οι πολύτιμοι βοηθοί του μάγου, ενώ παράλληλα και το κοινό, μικροί και μεγάλοι από κάτω συμμετέχουν στα μαγικά λέγοντας τη γνώμη τους και δίνοντας έναν ξεχωριστό ρυθμό στην παράσταση.
Η παράσταση είναι με ελεύθερη είσοδο  για όλους,μικρούς και μεγάλους (Με ελεύθερη προαιρετική συνεισφορά στο τέλος για όσους επιθυμούν)
ΜΑΓΟΣ ΕΛΟΧΙΜ the show
ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΡΟΣ
ΡΗΓΑ ΠΑΛΑΜΗΔΟΥ 2 ΨΥΡΡΗ-ΜΟΝΑΣΤΙΡΑΚΙ
Τηλεφ Επικοινωνιας: 6940989069
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Μοιράστε το...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέατρο

Εμπρός, Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο

Διεύθυνση: Ρήγα Παλαμήδου 2, Ψυρρή email: embrostheater0@gmail.com

Το ιστορικό κτίριο της οδού Ρήγα Παλαμήδη 2, στην περιοχή του Ψυρρή με την εμβληματική επιγραφή «Εμπρός», κατασκευάστηκε το 1933, και στέγασε το τυπογραφείο της ιστορικής εφημερίδας «Εμπρός» ως το 1985. Το 1988 η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου το μίσθωσε στον ηθοποιό και σκηνοθέτη Τάσο Μπαντή, ο οποίος στέγασε παραστάσεις του θεατρικού οργανισμού «Μορφές» και στη συνέχεια της Εταιρείας Θεάτρου «Εμπρός» ενώ το 1989 χαρακτηρίστηκε από το υπουργείο Πολιτισμού τον Ιούλιο του 1989 ιστορικό διατηρητέο μνημείο. Μετά το θάνατο του Τάσου Μπαντή το 2007 το κτίριο σταμάτησε να χρησιμοποιείται και εγκαταλείφθηκε. Το υπουργείο Πολιτισμού, επί υπουργίας Παύλου Γερουλάνου, είχε διερευνήσει τη δυνατότητα να παραχωρηθεί ο χώρος σε θεατρικές ομάδες για παραστάσεις ωστόσο η πρωτοβουλία αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Το 2011 μετά από σχεδόν 5 χρόνια που είχε μείνει κλειστός ο χώρος, επανενεργοποιήθηκε από πρωτοβουλία καλλιτεχνών (Κίνηση Μαβίλη) ως πολυδύναμος καλλιτεχνικός χώρος σύγχρονης έκφρασης.