Ο άντρας, η γυναίκα, η σκιά και άλλες ιστορίες για μεγάλους – Passion Theater

Ο άντρας, η γυναίκα, η σκιά και άλλες ιστορίες για μεγάλους

παίχτηκε

Aπό 19/12/2017 μέχρι 19/12/2017
Διάρκεια 60'

Αγαπημένες, γνωστές και πρωτότυπες μελωδίες, αυτοσχέδιοι ήχοι, αποσπάσματα από ποιήματα, σχολιάζουν και εμπλουτίζουν την αφήγηση φέρνοντάς τη κάθε φορά στο εδώ και το τώρα. Χωρίς ιδιαίτερο φωτισμό και τεχνικά μέσα, σε μια οικεία, “σπιτική” ατμόσφαιρα, όπως περίπου, από πάντα, φτιάχνονται και λέγονται οι ιστορίες, άλλοτε για διασκέδαση και άλλοτε για παρηγοριά. “Οι άνθρωποι κατάλαβαν κι αγκαλιάστηκαν σφιχτά, πολύ σφιχτά, τόσο που η σκιά χάθηκε...”

Συντελεστές

Μέρες και ώρες

Σάββατο 21:00

Περιγραφή της Παράστασης

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Θέλω συντροφιά. Δεν μπορώ πια μόνος.” Αμέσως εμφανίστηκε μπροστά του ένα πλάσμα, όλο σκιά…”

Με υλικό λαϊκά παραμύθια από την παγκόσμια προφορική παράδοση, η ηθοποιός Βασιλική Σαραντοπούλου φτιάχνει μια αφηγηματική παράσταση για ενήλικο κοινό που φιλοξενείται σε θεατρικές σκηνές αλλά και σε σπίτια και μη θεατρικούς χώρους.

Όταν ο άνθρωπος αντίκρισε τη σκιά του για πρώτη φορά…
Όταν ταξίδεψε από έρωτα μακρυά, για να βρει το ωραιότερο δώρο…
Από εκεί που “πας και δεν ξαναγυρνάς”, μέχρι εκεί που το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ…
Αγαπημένες, γνωστές και πρωτότυπες μελωδίες, αυτοσχέδιοι ήχοι, αποσπάσματα από ποιήματα, σχολιάζουν και εμπλουτίζουν την αφήγηση φέρνοντάς τη κάθε φορά στο εδώ και το τώρα. Χωρίς ιδιαίτερο φωτισμό και τεχνικά μέσα, σε μια οικεία, “σπιτική” ατμόσφαιρα, όπως περίπου, από πάντα, φτιάχνονται και λέγονται οι ιστορίες, άλλοτε για διασκέδαση και άλλοτε για παρηγοριά.
Οι άνθρωποι κατάλαβαν κι αγκαλιάστηκαν σφιχτά, πολύ σφιχτά, τόσο που η σκιά χάθηκε…

Η Βασιλική Σαραντοπούλου σπούδασε υποκριτική και θεατρολογία στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών στη Θεσσαλονίκη. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις των Μάνου Βακούση,  Γιάννη Καλαβριανού, Νικήτα Τσακίρογλου, Μελίνας Σκούφου, Φωτεινής Μπάνου και άλλων, ενώ παράλληλα έχει εργαστεί ως αναπληρώτρια καθηγήτρια θεατρικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Η αφηγηματική παράσταση «Ο άντρας, η γυναίκα, η σκιά και άλλες ιστορίες για μεγάλους» ταξιδεύει από τον Μάιο του 2017 σε σπίτια αλλά και διάφορους χώρους (Διέλευσις, La soiree de Votanique, Ιδιόμελον, Το καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνος κ.α) και προσαρμόζεται εκ νέου στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε χώρου.

Ημερομηνία: Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ώρα: 21.00

Εισιτήριο: 5 ευρώ

Λόγω περιορισμένων θέσεων, οι κρατήσεις είναι απαραίτητες στο τηλέφωνο:210 3210179 (καθημερινές, 12.00-19.00)

Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης. Βρυσακίου 17, Πλάκα.

Σελίδα της παράστασης στο facebook: https://www.facebook.com/istoriesgiamegalous/

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Μοιράστε το...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέατρο

Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης

Διεύθυνση: Βρυσακίου 17, Πλάκα 105 55, Αθήνα Tηλ.: 210 3210179 email: vryssaki@sinthesis.gr Το Βρυσάκι, είναι ο επιτυχημένος πολυδιάστατος και διακαλλιτεχνικός χώρος της Σύνθεσης στην καρδιά της Πλάκας με αποστολή την προώθηση της Τέχνης και την κατεύθυνση της Δράσης. Παρέχει ένα ζωντανό και οικείο πυρήνα συνάντησης και συντονισμού για όλους τους δημιουργικούς, σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες, προσφέροντας τους δυνατότητες έκφρασης, δράσης, συμμετοχής και παρέμβασης στην καθημερινή ζωή. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Προωθώντας την ΤΕΧΝΗ, κατευθύνοντας τη ΔΡΑΣΗ

Τοποθεσία

Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο, Μαρούσι, Ελλάδα