Λένι Ρίφενσταλ

παίχτηκε

Aπό 11/03/2018 μέχρι 06/05/2018
Διάρκεια 75' (χωρίς διάλειμμα)

Η “Λένι Ρίφενσταλ” είναι ένας μονόλογος – πολιτικό σχόλιο πάνω στην αυτοβιογραφία μιας από τις μεγαλύτερες και σίγουρα πλέον αμφιλεγόμενες καλλιτέχνιδες του 20ου αιώνα.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Γιώργης Κοντοπόδης

Παίζει η ηθοποιός: Φιλίτσα Καλογεράκου

Μέρες και ώρες

Κυριακή 21:45

Περιγραφή της Παράστασης

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Η “Λένι Ρίφενσταλ” είναι ένας μονόλογος – πολιτικό σχόλιο πάνω στην αυτοβιογραφία μιας από τις μεγαλύτερες και σίγουρα πλέον αμφιλεγόμενες καλλιτέχνιδες του 20ου αιώνα.

Καθόρισε όσο ελάχιστοι την τέχνη του κινηματογράφου και ταυτόχρονα της προπαγάνδας. Με φανατικούς θαυμαστές κι ορκισμένους εχθρούς, κανείς δεν τόλμησε να αρνηθεί το ταλέντο της.

Απολογείται στο δικαστήριο της Ιστορίας, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν απευθύνεται στους Γερμανούς του 1945 ή τους Έλληνες του 2018.

Η Λένι Ρίφενσταλ, η γυναίκα, η κινηματογραφίστρια, η προπαγανδίστρια ζωντανεύει από 11 Μαρτίου στη σκηνή του θεάτρου Μπέλλος.

Τιμή εισιτηρίου: 10 €, 7 € (φοιτητικό, ανέργων)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Μοιράστε το...Share on Facebook4Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Πρόσφατα Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέατρο

Μπέλλος

Διεύθυνση; Κέκροπος 1 Πλάκα Τηλ.: 210.3229889 Το θέατρο «ΜΠΕΛΛΟΣ – Κ.Ε.Α.» από της αρχικής συστάσεώς του το 1977 και σε συνέχεια από το 1990 που μετασχηματίστηκε σε έναν μη κερδοσκοπικό πολιτιστικό φορέα, μέχρι και σήμερα, τηρεί απαρέγκλιτα και με συνέπεια και συνέχεια καθ’ όλη την τριαντάχρονη και πλέον θεατρική δραστηριότητά του, τους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε η μη κερδοσκοπική πολιτιστική εταιρία «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ - Κ.Ε.Α.».

Τοποθεσία

ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΕΛΛΟΣ, Kekropos, Athens, Greece