Κραγιοναρισμένα Χείλη

Παρακολουθήστε την

Aπό 22/05/2019 μέχρι 26/06/2019
Διάρκεια 50'

Η σεξουαλική κακοποίηση, που θα ζήσει η Ελπίδα, σε πολύ τρυφερή ηλικία, θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που θα βλέπει, την ζωή, τις σχέσεις και τους άντρες. Βαφοντας πρώτη φορά κόκκινα τα χείλη της, με το ίδιο της το αίμα, εκείνη την νύχτα, αποφάσιζει να δημιουργήσει έναν δικό της κόσμο, μια ασπίδα.

Συντελεστές

Κείμενο – Ερμηνεία: Γωγώ Φάκου
Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Γιώργης Κοντοπόδης
Βοηθός σκηνοθέτη: Ειρήνη Δρίβα

Μέρες και ώρες

Τετάρτη 20:00

Περιγραφή της Παράστασης

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Πρεμιέρα θεατρικού μονολόγου ΄΄ ΚΡΑΓΙΟΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ ΄΄

Το θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ παρουσιάζει τον νέο μονόλογο
ΚΡΑΓΙΟΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ ,
Της Γωγώς Φάκου,

από την Τετάρτη 22 Μαίου και κάθε Τετάρτη στις 20 : 00

Η σεξουαλική κακοποίηση, που θα ζήσει η Ελπίδα, σε πολύ τρυφερή ηλικία, θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που θα βλέπει, την ζωή, τις σχέσεις και τους άντρες. Βαφοντας πρώτη φορά κόκκινα τα χείλη της, με το ίδιο της το αίμα, εκείνη την νύχτα, αποφάσιζει να δημιουργήσει έναν δικό της κόσμο, μια ασπίδα. Μεσα στο ταραγμένο μυαλό της, είναι σίγουρη πως κανείς δεν θα την χρησιμοποίησει ξανά, κρυμμένη πίσω από την μάσκα της. Ολα θα αλλάξουν, όταν στην ζωή της θα μπει ένα παράξενο αγόρι,και θα την κάνει να αφήσει στην άκρη κάθε άμυνα. Συντομα, όμως θα διαπιστώσει, πως την χειρότερη νύχτα της, δεν την έζησε ακόμη….

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος: 10€

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Μοιράστε το...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέατρο

Μπέλλος

Διεύθυνση; Κέκροπος 1 Πλάκα Τηλ.: 210.3229889 Το θέατρο «ΜΠΕΛΛΟΣ – Κ.Ε.Α.» από της αρχικής συστάσεώς του το 1977 και σε συνέχεια από το 1990 που μετασχηματίστηκε σε έναν μη κερδοσκοπικό πολιτιστικό φορέα, μέχρι και σήμερα, τηρεί απαρέγκλιτα και με συνέπεια και συνέχεια καθ’ όλη την τριαντάχρονη και πλέον θεατρική δραστηριότητά του, τους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε η μη κερδοσκοπική πολιτιστική εταιρία «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ - Κ.Ε.Α.».