Η Χώρα των Αραλύκων

παίχτηκε

Aπό 01/06/2017 μέχρι 02/06/2017

Κάπου, σε μια χώρα μακρινή και παράξενη, που τη διοικούσε μια άγρια φυλή, οι Αραλύκοι, ζούσε ένας νέος, που αγαπούσε πολύ τα βιβλία, ο Ριμπάλ. Ζούσε απομονωμένος, σε ένα σπίτι στην άκρη της Μεγάλης Πρωτεύουσας, μέχρι που εμφανίζονται μπροστά του 2 εισπράκτορες της Μεγάλης Διοίκησης της Χώρας και του παίρνουν, όλα του τα υπάρχοντα. Ο Ριμπάλ ψάχνοντας να βρει λύση, μπλέκεται σε μια μεγάλη περιπέτεια, που τον οδηγεί πολύ πιο μακριά από εκεί που φανταζόταν.

Συντελεστές

Κείμενο: Ελεάννα Γρηγορίου
Μουσική: Νίκος Σκουράκης
Εκτέλεση: Gitante
Κίνηση – Χορογραφίες: Βαγγελιώ Κυριαζίδου
Σκηνικά – Κοστούμια: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΜΟ
Σκηνοθεσία: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΜΟ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γουγής Αντώνης, Γρηγορίου Ελεάννα, Ζιώγαλας Γιώργος, Φραγκουλοπούλου Αθηνά

 

Μέρες και ώρες

Πέμπτη 20:45
Παρασκευή 22:00

Περιγραφή της Παράστασης

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Στο πλαίσιο του ΟFF OFF ATHENS theater festival στο θέατρο ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩ

Η «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΜΟ», συστάθηκε το  2016,  έχοντας στόχο την εξερεύνηση σύγχρονων κοινωνικών θεμάτων και την ανάγκη για πειραματισμό, πάνω στο ίδιο το περιεχόμενο και τη μορφή της θεατρικής τέχνης σήμερα. Η πρώτη απόπειρα της ομάδας, υπήρξε η παρουσίαση του έργου του Ρεμί Ντε Βος, «Αποσύμπλεξη», που πρωτοπαρουσιάστηκε στο 3ο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων του ΟΕΘ.

Φέτος η ομάδα δουλεύει και θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο κείμενο, με τίτλο   «Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΑΛΥΚΩΝ»

Λίγα λόγια για το έργο
 Κάπου, σε μια χώρα μακρινή και παράξενη, που τη  διοικούσε μια άγρια  φυλή, οι Αραλύκοι,  ζούσε ένας νέος, που αγαπούσε πολύ τα βιβλία, ο Ριμπάλ. Ζούσε απομονωμένος , σε ένα σπίτι στην άκρη της Μεγάλης Πρωτεύουσας, μέχρι που εμφανίζονται μπροστά του 2 εισπράκτορες της Μεγάλης Διοίκησης της Χώρας και του παίρνουν, όλα του τα υπάρχοντα. Ο Ριμπάλ ψάχνοντας να βρει λύση, μπλέκεται σε μια μεγάλη περιπέτεια, που τον οδηγεί πολύ πιο μακριά από εκεί που φανταζόταν.

Με τη συνοδεία μουσικής και χορού ζωντανεύουν όλοι οι ήρωες του έργου, ταξιδεύοντας μας, με χιούμορ, στην αναζήτηση του ήρωα σε έναν τόπο εχθρικό, γεμάτο εκπλήξεις και μυστικά.  Ένα παραμύθι  για μικρούς και μεγάλους.

Κρατήσεις στο τηλέφωνο του θεάτρου 210 5138067 (10:30-22:00)
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/ theater/epi-kolono/off-off- athens-theater-festival-2017/

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Μοιράστε το...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέατρο

Επί Κολωνώ

Διεύθυνση: Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός, 10444 Αθήνα Τηλ. : 210 5138067 (κάθε μέρα -κατά κανόνα-1:00 μμ με 10:00 μμ) email: xkolono@otenet.gr Το Επί Κολωνώ είναι ένα πολυμορφικό θέατρο ρεπερτορίου που έχει καθιερωθεί ως ένας δημιουργικός καλλιτεχνικός πολυχώρος με θεατρικές παραστάσεις, και όχι μόνο. Στεγάζεται σε ένα διατηρητέο κτίριο του 1918 στον Κολωνό, που άλλαξε χρήση από σχολείο σε θέατρο το 2000. Στους χώρους του περιλαμβάνονται η Κεντρική Σκηνή, το Black Box, το Φουαγιέ -που λειτουργεί και ως μπαρ και καφέ- και η Αυλή. Και οι τέσσερις χώροι φιλοξενούν καλλιτεχνικές δραστηριότητες, με βασικότερη -από θεατρική άποψη- την Κεντρική Σκηνή. Οι κύριοι συντελεστές του Επί Κολωνώ είναι μέλη της θεατρικής Ομάδας Νάμα, ενώ βασικό κύτταρο του Επί Κολωνώ είναι το εργαστήριο υποκριτικής της Νάμα - το Studio Nάμα. Οι περισσότεροι ηθοποιοί που παίζουν στις θεατρικές παραγωγές της Νάμα έχουν συμμετάσχει ενεργά σε αυτό.

Τοποθεσία

Ναυπλίου 12, Αθήνα, Ελλάδα