Διονυσιακή Νύχτα

Παρακολουθήστε την

Aπό μέχρι

Η Ουρανία έχει γεννήσει ένα κορίτσι, το οποίο πάσχει από εγκεφαλική αναπηρία. Επιλέγει να αφιερώσει την ζωή της, στη φροντίδα του παιδιού της… την εγκαταλείπουν όλοι! Ακόμα κι οι πιο οικείοι! Βιώνει την αποξένωση από οποιαδήποτε χαρά της ζωής για πολλά χρόνια … Η μοναδική της συντροφιά είναι οι αναμνήσεις της… Μέχρι που, στην ερημική ζωή της, μπαίνει ένας νεαρός φοιτητής! Θα περάσουν, μαζί, μία ΝΥΧΤΑ…

Συντελεστές

Συγγραφέας: Στέφανος Κακαβούλης

Ηθοποιοί: Λήδα Ματσάγγου,  Αναστασία Τσιλιμπίου,  Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Μέρες και ώρες

Δευτέρα 21:00
Τρίτη 21:00

Περιγραφή της Παράστασης

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Το 2007, πρώτοι, διοργανώσαμε το φεστιβάλ ‘’πρωτοεμφανιζόμενου’’ ελληνικού θεατρικού έργου, σκεπτόμενοι ότι, σημαντικοί νέοι δημιουργοί, στοιβάζουν τα επιτεύγματά  τους, σε συρτάρι!

Επιχειρήσαμε, τότε, αυτό το φεστιβάλ να γίνει ετήσιος θεσμός, με την αρωγή σημαντικών χορηγών! Ατυχώς, η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας, έβαλε φρένο, για κάποια χρόνια, στο εγχείρημά μας!

Παρ’ ολ’ αυτά, επιμένουμε και παίρνουμε το νήμα, από εκεί που το αφήσαμε: Συνεχίζουμε να προτιμούμε και να στηρίζουμε  το “πρωτοεμφανιζόμενο ελληνικό έργο”, ανεβάζοντας με σύγχρονη ματιά τη μεγάλη επιτυχία της παλαιάς μας προσπάθειας, τη “Διονυσιακή Νύχτα”, του Στέφανου Κακαβούλη:

“Η Ουρανία έχει γεννήσει ένα κορίτσι, το οποίο πάσχει από εγκεφαλική αναπηρία. Επιλέγει να αφιερώσει την ζωή της, στη φροντίδα του παιδιού της… την εγκαταλείπουν όλοι! Ακόμα κι οι πιο οικείοι! Βιώνει την αποξένωση από οποιαδήποτε χαρά της ζωής  για πολλά χρόνια … Η μοναδική της συντροφιά είναι οι αναμνήσεις της…  Μέχρι που, στην ερημική ζωή της, μπαίνει ένας νεαρός φοιτητής! Θα περάσουν, μαζί, μία ΝΥΧΤΑ…”

Σ΄ αυτό, το νέο, λοιπόν ανέβασμα  της “Διονυσιακής Νύχτας” πρωταγωνιστούν οι: Λήδα Ματσάγγου, στο ρόλο που κράτησε η Μπέττυ Λιβανού, η νεαρή Αναστασία Τσιλιμπίου, η οποία καλείται ν΄ αποδώσει το δυσκολότατο ρόλο της κοπέλας μ΄ εγκεφαλική αναπηρία, ρόλο πρόκληση για οποιαδήποτε ηθοποιό κι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, στο ρόλο του νεαρού φοιτητή, ηθοποιός που θυμίζει τους γοητευτικούς ζεν-πρεμιέ προηγούμενων δεκαετιών!

Η πρωταγωνίστρια του έργου, η Αναστασία Τσιλιμπίου, διέπρεψε, πέρυσι, στη Τουρκία, πρωταγωνιστώντας στην τηλεοπτική “Κιοσεμ, η Σουλτάνα”,  υποδυόμενη τον ομώνυμο ρόλο!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Μοιράστε το...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέατρο

Αθηνών

Διεύθυνση: Βουκουρεστίου 10 Κέντρο Αθήνας Τηλ.: 210 3312343

Τοποθεσία

Βουκουρεστίου 10, Αθήνα, Ελλάδα