5 Πράξεις

παίχτηκε

Aπό 07/05/2016 μέχρι 05/06/2016
Διάρκεια 60'

Η ιστορία ξεκινά ανάποδα και ακολουθεί την πορεία της σχέσης του ζευγαριού, από τον χωρισμό μέχρι την πρώτη γνωριμία. Μέσα από τους προσωπικούς τους προβληματισμούς ερχόμαστε σε επαφή με όλα αυτά που τους χωρίζουν αλλά και τους φέρνουν πιο κοντά, την ρουτίνα που επιφέρει μία συμβίωση, αλλά και το πως μία σχέση μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά την πορεία και την σκέψη των δύο ηρώων σε προσωπικό επίπεδο

Συντελεστές

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Χριστίνα Μαλτεζάκη
Παίζουν: Γιάννης Χαντέλης, Ντένυ Αργυροπούλου
Τραγούδι trailer/ Ήχος/ Φώτα:Γρηγόρης Παυλάκος
Σκηνικά/Κοστούμια: Γεράσιμος Ελ Σερίφ,
Σχεδιασμός φωτισμού: Αντώνης Καραντείνος
Βιντεοσκόπηση trailer: Μιχάλης Μαλτεζάκης

Μέρες και ώρες

Σάββατο 21:30
Κυριακή 21:30

Περιγραφή της Παράστασης

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 «5 Πράξεις»

Το νέο θεατρικό έργο της Χριστίνας Μαλτεζάκη, με το οποίο αποπειράται να ψηλαφήσει τον έρωτα μέσα από την καθημερινότητα ενός απλού ζευγαριού. Η παράσταση δομείται γύρω από τα απλά και καθημερινά πράγματα, αποφεύγοντας τις ωραιοποιήσεις και τους εξωραϊσμούς. Το αποτέλεσμα είναι η αμεσότητα στην έκφραση και το λόγο, καθώς και μια λιτότητα στον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνονται στις καταστάσεις οι δύο χαρακτήρες της παράστασης.
Η ιστορία ξεκινά ανάποδα και ακολουθεί την πορεία της σχέσης του ζευγαριού, από τον χωρισμό μέχρι την πρώτη γνωριμία. Μέσα από τους προσωπικούς τους προβληματισμούς ερχόμαστε σε επαφή με όλα αυτά που τους χωρίζουν αλλά και τους φέρνουν πιο κοντά, την ρουτίνα που επιφέρει μία συμβίωση, αλλά και το πως μία σχέση μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά την πορεία και την σκέψη των δύο ηρώων σε προσωπικό επίπεδο.
Χωρισμένο σε 5 κομβικές στιγμές στην ζωή ενός μοντέρνου ζευγαριού, το έργο αποπειράται να σκιαγραφήσει τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που φέρνουν δύο ανθρώπους κοντά, αλλά και που τελικά τους χωρίζουν.
Μπορεί να περιγράφει ο Έρωτας σε 5 Πράξεις; Όπως συμβαίνει σε κάθε σχέση ο καθένας έχει την δική του εκδοχή και όπως σε κάθε σχέση ο καθένας μας καλείται να βρει την δική του…

Για 10 μόνο παραστάσεις

Εισιτήριο: 10€

Στο θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού, Χαλκιδικής 83, Γκάζι (πλησίον μετρό Κεραμεικού)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 211 012 1686

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Μοιράστε το...Share on Facebook5Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέατρο

Λύχνος τέχνης & πολιτισμού

Διεύθυνση: Χαλκιδικής 83,Γκάζι Τηλ.: 211 0121686 email: Lyxnos.texnis@gmail.com Δύο άνθρωποι του θεάματος (Μάκης Αρβανιτάκης και Στέφη Κόνιαρη) μεσούσης της οικονομικής κρίσης κατάφεραν με μεράκι και προσωπική εργασία να μετατρέψουν έναν οίκο ανοχής σε ένα θεατρικό στολίδι της Αθήνας, το θέατρο ΛΥΧΝΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Είναι ένας χώρος ο οποίος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα μεγάλα θέατρα.